Što je jeftina struja?

Zaštitni znak koja predstavlja konkurentne cijene električne energije! Jeftina je struja zaštitni znak tvrtke GEN-I, d.o.o. – priznatog opskrbljivača i međunarodnog trgovca električnom energijom sa sjedištem u Sloveniji. Pozivamo vas da se uvjerite u to koliko je naša ponuda povoljna - cjenik.


Sve informacije možete saznati u našem pozivnom centru koji možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 2558 i koji možete nazvati od ponedjeljka do subote, od 8 do 20 sati. Osim toga, možete nam se obratiti putem naše elektroničke adrese
jeftinastruja@gen-i.hr.

 

Vijesti

 • 30.lip.2014

  Do jeseni si odlučivanjem za Jeftinu struju, pored niskih cijena, možete osigurati i čitav mjesec besplatne električne energije. Zbog izuzetnog interesa, naime, produljujemo akciju "Mjesec struje besplatno 1" do uključujući 30. rujna 2014.

  pročitaj više >>
 • 26.lip.2014

  Tvrtka GEN-I Zagreb nastoji što više pomoći potrošačima električne energije na područjima koja su pretrpjela najveće štete zbog poplava. Tako ćemo svima oštećenima kućanstvima u cijelosti otpisati račune za potrošnju električne energije za mjesece svibanj, lipanj i srpanj.

  pročitaj više >>
 • 17.lip.2014

  GEN-I Zagreb d.o.o. danas je obilježio godišnjicu ulaska na tržište opskrbe električnom energijom kućanstava i malih poduzetnika u Hrvatskoj. U ovom izuzetno dinamičnom razdoblju tvrtka je ostvarila izvrsne rezultate te zaključno s prvim kvartalom osvojila 5,9 posto ukupnog hrvatskog tržišta opskrbe električnom energijom.

  pročitaj više >>
arhiv vijesti