Cjenik električne električne energije za kućanstva

Kao najbolji dobavljač električne energije ispunjavamo obećanje koje proizlazi iz imena naše robne marke - Jeftina struja.

 

 

 

CJENIK STUPA NA SNAGU 1. siječnja 2017.

 

 

Tarifni model

 

Cijena električne energije

Naknada za opskrbu

 

JT

VT

NT

 

kn/kWh

kn/kWh

kn/kWh

kn/mjesec

Jednotarifno mjerenje (tarifni model PLAVI)

Niski napon

Cijena bez PDV

0,423

 

 

 7,40

Cijena s PDV

 0,478*

 

 

 8,36

Dvotarifno mjerenje (tarifni model BIJELI)

Niski napon

Cijena bez PDV

 

0,450

0,225

 7,40

Cijena s PDV

 

 0,509*

 0,254*

 8,36

 

*Iznosi izraženi s PDV-om zaokruženi su na tri decimale


Cijene su važeće za obračunska mjerna mjesta iz kategorije kućanstvo koja su raspoređena u tarifne modele plavi ili bijeli.

Cijene ne uključuju naknadu za poticanje proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora energije i kogeneracije, troškove korištenja distribucijske mreže, eventualne druge poreze, trošarine, naknade i druga davanja koja određuju nadležne državne institucije i na koja opskrbljivač  nema utjecaja.

   

 

POJAŠNJENJE DNEVNIH TARIFNIH STAVKI


Sukladno važećim Općim uvjetima za korištenje mreže i opskrbu električnom energijom (Narodne novine br. 85/2015) tarifne stavke ovise o vremenu potrošnje tijekom dana, kako slijedi: – po višoj dnevnoj tarifi (VT) obračunava se električna energija isporučena u razdoblju od 7:00 do 21:00 sat kod zimskog računanja vremena, a u razdoblju od 8:00 do 22:00 sata kod ljetnog računanja vremena. U ostalom vremenu isporučena električna energija obračunava se po nižoj dnevnoj tarifnoj stavci (NT). Jedinstvena dnevna tarifna stavka (JT) traje svaki dan između 00.00 i 24.00 sata.
INFORMACIJE O IZNOSIMA TARIFNIH STAVKI ZA KRAJNJE KUPCE IZ KATEGORIJE KUĆANSTVO


Klikom na poveznicu doći ćete na internetsku stranicu poduzeća HEP-Operator distrubucijskog sustava d.o.o. na kojoj se nalaze informacije o iznosima tarifnih stavki za krajnje kupce iz kategorije kućanstvo.

Vijesti

 • 20.pro.2016

  Sukladno Zakonu o tržištu električne energije, od 01. siječnja 2017. godine krajnjim kupcima tvrtke GEN-I Zagreb koji pripadaju kategoriji kućanstvo i poduzetništvo na niskom naponu omogućeno je da umjesto dosadašnja dva, dobivaju jedan objedinjeni račun za električnu energiju.

  pročitaj više >>
 • 14.stu.2016

  Obavještavamo vas o predstojećoj promjeni Uvjeta opskrbljivača GEN-I Zagreb d.o.o. za opskrbu električnom energijom krajnjih kupaca iz kategorije kućanstvo od 29. rujna 2016. (dalje u tekstu: UO), koja se provodi zbog usklađivanja s propisima i sukladno dodatnim uputama Hrvatske energetske regulatorne agencije.

  pročitaj više >>
 • 01.stu.2016

  Obavještavamo vas o promjeni Uvjeta opskrbljivača GEN-I Zagreb d.o.o. za opskrbu električnom energijom krajnjih kupaca iz kategorije kućanstvo od 29.9.2016.

  pročitaj više >>
arhiv vijesti