Aktualne obavijesti

Ljetno računanje vremena

Od nedjelje, 25. ožujka 2018. godine, prelaskom na ljetno računanje vremena, električna energija utrošena od 8 do 22 sata obračunavat će se prema višoj tarifi (VT), a energija utrošena u razdoblju od 22 do 8 sati prema nižoj tarifi (NT).
> Pročitajte više

GEN-I s preglednim računom u društvu najboljih europskih praksi

U tvrtki GEN-I svjesni smo kako su našim korisnicima važni pregledni računi za energiju. Ponosni smo što je tu predanost prepoznala i Europska potrošačka organizacija BEUC. U istraživanju pod nazivom »Energy Billing: Landscape Report and Summary of Good Practice« (Obračun energije: izvještaj i sažeci dobrih praksi) račun tvrtke GEN-I za energiju odabran je između 300 računa iz 10 europskih država kao primjer dobre prakse izrade računa prilagođenog korisnicima i primjer za ostale igrače na tržištu. Pri odabiru su u obzir uzete osnovna funkcija računa i njegov sadržaj, razumljivost, poziv na plaćanje, uporabljivost, dizajnerska rješenja i odaziv kupaca nakon primitka računa.
> Pročitajte više

Prethodne obavijesti

Čestitke Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na nevjerojatnom uspjehu!

Poštovani kupci!  Vaš opskrbljivač električnom energijom danas, 16.07.2018., radi skraćeno od 08.00-12.00 sati, a u čast povijesnom uspjehu naših Vatrenih na svjetskom nogometnom prvenstvu.  Od sutra, 17.07.2018., radimo prema ustaljenom radnom vremenu od 08.00-16.00 sati kada Vam na raspolaganju stoje naši ljubazni savjetnici.  Vaš GEN-I Zagreb
> Pročitajte više

Plaćanje računa

Za što lakše i jednostavnije plaćanje računa možete aktivirati trajni nalog u nekoj od sljedećih banaka: Zagrebačka banka, Privredna banka Zagreb, Sberbank, Raffeisenbank Austria.
> Pročitajte više

Portal MOJ GEN-I

Aktiviranjem internetskog portala MOJ GEN-I omogućujete pristup aktualnim obavijestima, provjeru potrošnje električne energije i pregled izdanih računa u PDF formatu.
> Pročitajte više

Dostupnost pozivnog centra tijekom blagdana

Obavještavamo vas da će pozivni centar biti zatvoren 25. i 26. prosinca 2017. te 1. siječnja 2018. godine. Ostatak vremena naši savjetnici bit će dostupni prema redovnom rasporedu od ponedjeljka do petka, od 8 do 16 sati.
> Pročitajte više

Novi, još pregledniji račun

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo obnovljeni račun za električnu energiju, još jednu novost kojom GEN-I Zagreb nastoji pružiti kvalitetne i inovativne usluge svojim korisnicima.
> Pročitajte više

Obavijest o jedinstvenom računu

Sukladno Zakonu o tržištu električne energije, od 01. siječnja 2017. godine krajnjim kupcima tvrtke GEN-I Zagreb koji pripadaju kategoriji kućanstvo i poduzetništvo na niskom naponu omogućeno je da umjesto dosadašnja dva, dobivaju jedan objedinjeni račun za električnu energiju. Kupci koji pripadaju navedenim kategorijama, prvi objedinjeni račun zaprimati će na svoje adrese od 01. veljače 2017. godine.
> Pročitajte više

Obavijest o novoj izmjeni Općih uvjeta

Obavještavamo vas o predstojećoj promjeni Uvjeta opskrbljivača GEN-I Zagreb d.o.o. za opskrbu električnom energijom krajnjih kupaca iz kategorije kućanstvo od 29. rujna 2016. (dalje u tekstu: UO), koja se provodi zbog usklađivanja s propisima i sukladno dodatnim uputama Hrvatske energetske regulatorne agencije.
> Pročitajte više

Obavijest o izmjeni Općih uvjeta

Obavještavamo vas o promjeni Uvjeta opskrbljivača GEN-I Zagreb d.o.o. za opskrbu električnom energijom krajnjih kupaca iz kategorije kućanstvo od 29. 9. 2016. Promjene će vrijediti od uključujući 15. 11. 2016. te će se koristiti i za ugovore sklopljene prije tog datuma.
> Pročitajte više

Obračunavanje električne energije po zimskom vremenu

Obavještavamo vas da su se s pomakom sata na zimsko računanje vremena u nedjelju, 26. 10. 2014. promijenili termini obračunavanja električne energije u višoj (VT) i nižoj (NT) tarifi. Potrošnja električne energije u tarifi VT obračunava se u razdoblju od 7 do 21 sat, a u tarifi NT od 21 do 7 sati.
> Pročitajte više

Jeftina struja obilježila godinu dana na hrvatskom tržištu

GEN-I Zagreb d.o.o. danas je obilježio godišnjicu ulaska na tržište opskrbe električnom energijom kućanstava i malih poduzetnika u Hrvatskoj. U ovom izuzetno dinamičnom razdoblju tvrtka je ostvarila izvrsne rezultate te zaključno s prvim kvartalom osvojila 5,9 posto ukupnog hrvatskog tržišta opskrbe električnom energijom.
> Pročitajte više

GEN-I Zagreb započinje s opskrbom 35 ministarstava i ureda države uprave RH od 1.siječnja 2014. godine

Tvrtka GEN-I Zagreb d.o.o i Državni ured za središnju javnu nabavu danas su potpisali okvirni sporazum za opskrbu električnom energijom 35 ministarstava i ureda državne uprave u Hrvatskoj te pravosudnog sustava. Ovaj sporazum predstavlja podlogu za potpisivanje pojedinačnih ugovora sa svakim od ministarstava i ureda, što se planira u sljedećih nekoliko tjedana.
> Pročitajte više