Aktualne obavijesti

Portal MOJ GEN-I

Aktiviranjem internetskog portala MOJ GEN-I omogućujete pristup aktualnim obavijestima, provjeru potrošnje električne energije i pregled izdanih računa u PDF formatu.
> Pročitajte više

Prethodne obavijesti

Dostupnost pozivnog centra tijekom blagdana

Obavještavamo vas da će pozivni centar biti zatvoren 25. i 26. prosinca 2017. te 1. siječnja 2018. godine. Ostatak vremena naši savjetnici bit će dostupni prema redovnom rasporedu od ponedjeljka do petka, od 8 do 16 sati.
> Pročitajte više

Novi, još pregledniji račun

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo obnovljeni račun za električnu energiju, još jednu novost kojom GEN-I Zagreb nastoji pružiti kvalitetne i inovativne usluge svojim korisnicima.
> Pročitajte više

Obavijest o izmjeni Općih uvjeta za poduzetništvo

Obavještavamo kupce o promjeni Općih uvjeta opskrbljivača za opskrbu poduzetništva električnom energijom koji su stupili na snagu 01.04.2016. godine. Promjene se odnose na naknadu u ime propisanog obveznog otkupa električne energije iz obnovljivih izvora energije i kogeneracije te obvezne isporuke navedene energije krajnjim kupcima, te na usklađenje Općih uvjeta sa propisima, koje nisu značajne.
> Pročitajte više

Obavijest o jedinstvenom računu

Sukladno Zakonu o tržištu električne energije, od 01. siječnja 2017. godine krajnjim kupcima tvrtke GEN-I Zagreb koji pripadaju kategoriji kućanstvo i poduzetništvo na niskom naponu omogućeno je da umjesto dosadašnja dva, dobivaju jedan objedinjeni račun za električnu energiju. Kupci koji pripadaju navedenim kategorijama, prvi objedinjeni račun zaprimati će na svoje adrese od 01. veljače 2017. godine.
> Pročitajte više

Obračunavanje električne energije po zimskom vremenu

Obavještavamo vas da su se s pomakom sata na zimsko računanje vremena u nedjelju, 26. 10. 2014. promijenili termini obračunavanja električne energije u višoj (VT) i nižoj (NT) tarifi. Potrošnja električne energije u tarifi VT obračunava se u razdoblju od 7 do 21 sat, a u tarifi NT od 21 do 7 sati.
> Pročitajte više

Jeftina struja obilježila godinu dana na hrvatskom tržištu

GEN-I Zagreb d.o.o. danas je obilježio godišnjicu ulaska na tržište opskrbe električnom energijom kućanstava i malih poduzetnika u Hrvatskoj. U ovom izuzetno dinamičnom razdoblju tvrtka je ostvarila izvrsne rezultate te zaključno s prvim kvartalom osvojila 5,9 posto ukupnog hrvatskog tržišta opskrbe električnom energijom.
> Pročitajte više

GEN-I Zagreb započinje s opskrbom 35 ministarstava i ureda države uprave RH od 1.siječnja 2014. godine

Tvrtka GEN-I Zagreb d.o.o i Državni ured za središnju javnu nabavu danas su potpisali okvirni sporazum za opskrbu električnom energijom 35 ministarstava i ureda državne uprave u Hrvatskoj te pravosudnog sustava. Ovaj sporazum predstavlja podlogu za potpisivanje pojedinačnih ugovora sa svakim od ministarstava i ureda, što se planira u sljedećih nekoliko tjedana.
> Pročitajte više