Akcija "Dovedi prijatelja 2020"

U svibnju smo pripremili promotivne kodove za postojeće korisnike koje možete podijeliti sa svojim prijateljima te tako smanjiti račun za struju i sebi i njima.

Za svakog prijatelja koji uspješno zamijeni opskrbljivača na GEN-I Hrvatska dobit ćete 150 HRK popusta na vašem račun za električnu energiju.

Sudjelovanje u promotivnoj akciji donosi korist i vašim prijateljima. Osim niskih cijena električne energije dobit će 100 HRK popusta na prvom računu.

AKCIJA TRAJE OD 8. SVIBNJA DO 10. LIPNJA 2020.

Kako do nižih računa? Vrlo jednostavno.

  • Promotivni kod koji ste primili putem e-pošte ili u dopisu proslijedite svojim prijateljima koji još nisu korisnici GEN-I Hrvatska.
  • Prijatelji vam osiguravaju uštedu! Ako najkasnije do 10. lipnja 2020. ispune upit te potpisan Ugovor i Izjavu dostave najkasnije do uključivo 15. lipnja 2020. i pri tom navedu vaš promotivni kod, a do 1. studenog 2020. uspješno postanu korisnici GEN-I Hrvatska. Oni će već za prvi mjesec korištenja dobiti popust u iznosu od 100 HRK na računu za električnu energiju, a vi ćete sljedeći mjesec nakon početka opskrbe vašeg prijatelja, dobiti 150 HRK popusta na računu za električnu energiju.
  • Ako vam je ukupni račun manji od 150 HRK, ostatak popusta prenosi se na sljedeće mjesece.
  • Što više prijatelja dovedete biti će vam niži računi za struju.

NOVI KUPCI KUĆANSTVA

Pošaljite zahtjev za promjenu opskrbljivača i promotivni kod prijatelja putem mrežnog obrasca ili pozivom na besplatni broju 0800 2558.

Požurite, imate vremena samo do 10. lipnja 2020.

Detaljniji sadržaj i opći uvjeti za sudjelovanje u akciji mogu se naći na sljedećim linkovima:

Arhiva općih uvjeta