Proljetna akcija 2020

U GEN-I Hrvatska osjećamo odgovornost prema svima koji su se u ovom razdoblju našli u teškoj situaciji. Stoga smo se, osim snižavanja cijene električne energije iz redovnog cjenika za postojeće kupce, odlučili sniziti cijenu električne energije u iznosu 15% i za nove kupce.

Kampanja se također simbolično pridružuje inicijativi da ostanemo kod kuće kako bi se suzbilo širenje virusa Covid-19. Usredotočimo se na svoje najmilije i sebe i održavajmo društvene kontakte s okolinom putem digitalnih kanala. Njihova upotreba bit će još povoljnija uz našu nižu cijenu električne energije.

Pridružite se našoj novoj Proljetnoj kampanji kako biste dobili 3 mjeseca vrlo niskih cijena električne energije: 

PLAVI tarifni model
(jedinstvena dnevna tarifa)
Niski napon
JT (kn/kWh) Naknada za opskrbu (kn/mjesec)
Cijena bez PDV-a 0,360 7,40
Cijena s PDV-om 0,407 8,36

 

BIJELI I CRVENI tarifni model
(viša i niža dnevna tarifa)
Niski napon
VT (kn/kWh) NT (kn/kWh) Naknada za opskrbu (kn/mjesec)
Cijena bez PDV-a 0,383 0,191 7,40
Cijena s PDV-om 0,433 0,216 8,36

Navedene cijene u cjeniku ne uključuju naknadu za poticanje proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora energije i kogeneracije (OiE), troškove korištenja distribucijske i prijenosne mreže, eventualne druge poreze, trošarine, naknade i druga davanja koja određuju nadležne državne institucije i na koja opskrbljivač nema utjecaja, a koja opskrbljivač zaračunava kupcu.

Proljetna kampanja traje do 31. prosinca 2020. godine te joj se mogu pridružiti novi kupci električne energije kategorije potrošnje kućanstvo.

NOVI KUPCI KUĆANSTVA

Novi kupci kućanstva mogu nam se pridružiti tako da popune jednostavan obrazac za promjenu opskrbljivača gdje odaberete akciju "Proljetna akcija 2020".
Ako biste radije promjenu obavili telefonom naši ljubazni savjetnici dostupni su na besplatnom telefonskom broju 0800 2558, od ponedjeljka do petka, od 8 do 16 sati.

Detaljniji sadržaj i opći uvjeti za sudjelovanje u akciji mogu se naći na sljedećim linkovima: