Aktualne obavijesti

Obavijest o ukidanju portala Moj GEN-I

Obavještavamo Vas da 28. 2. 2023. ukidamo portal Moj GEN-I. Od 1. 3. 2023. pristup portalu Moj GEN-I te podacima na njemu više neće biti moguć, stoga Vam savjetujemo da do tada preuzmete račune za protekle mjesece, ukoliko će Vam isti biti potrebni.
> Pročitajte više

Obavijest o prestanku opskrbe električne energije krajnjim kupcima kategorije kućanstvo i malo poduzetništvo (vrijedi samo za kupce s ugovorom bez ugovorne obveze)

Nakon temeljitog promišljanja, analize poslovanja i na temelju predviđanja daljnjeg tijeka energetske krize u svijetu, u društvu GEN-I Hrvatska bili smo prisiljeni donijeti tešku odluku, da s danom 1. 12. 2022 prestajemo s pružanjem usluge opskrbe električnom energijom u Hrvatskoj za krajnje kupce kategorije kućanstvo i malo poduzetništvo.
> Pročitajte više

Obavijest o promjeni Uvjeta opskrbljivača GEN-I Zagreb d.o.o. za opskrbu električnom energijom krajnjih kupaca iz kategorije kućanstva i pravo na raskid Ugovora o opskrbi električnom energijom

Krajnji kupci kategorije kućanstvo, koji su posebnim dopisom već bili obavješteni o sadržaju izmjena i dopuna UO te pravu na slobodan raskid sklopljenog Ugovora (bez otkaznog roka i bez ugovorne kazne), ovom obavijesti dodatno obavještavamo o sadržaju izmjena UO (s kojima su kupci već bili upoznati objavom UO s izmjenama i dopunama od 8. rujna 2022.
> Pročitajte više

Nove cijene mrežarine od 01.04.2022

Sukladno Zakonu o regulaciji energetskih djelatnosti i Zakonu o energiji, Hrvatska energetska regulatorna agencija je donijela odluku novim iznosima tarifnih stavki za distribuciju i prijenos (mrežarina) koje stupaju na snagu s 01.04.2022.
> Pročitajte više

Sada račune možete plaćati skeniranjem QR koda!

Obavještavamo Vas da smo za Vas pojednostavili plaćanje računa te ih sada možete platiti jednostavnim skeniranjem QR koda. Kod se nalazi u gornjem desnom kutu računa i sadrži sve potrebne podatke o plaćanju koji će se skeniranjem koda prenijeti u Vašu banku.
> Pročitajte više

Prethodne obavijesti

Obavijest o primjeni Uredbe Vlade

Sukladno Uredbi o otklanjanju poremećaja na domaćem tržištu energije donesenoj od strane Vlade Republike Hrvatske, u razdoblju od 1. listopada 2022. do 31. ožujka 2023. godine, primjenjivati će se ograničene cijene električne energije definirane spomenutom Uredbom.
> Pročitajte više

Obavijest o radu Pozivnog Centra

Obavještavamo Vas da će uslijed praznika Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, Pozivni centar biti zatvoren na dan 18.11.2021.
> Pročitajte više

Obavijest o radu Pozivnog Centra

Poštovani kupci! Naši savjetnici Vam iznimno 05.11.2021. neće biti dostupni na telefonskom broju 0800 2558. Kontaktirati nas možete putem e-maila na jeftinastruja@gen-i.hr ili telefonski od 08.11.2021. u uobičajeno radno vrijeme od 08.00-16.00 sati.
> Pročitajte više

Zimsko računanje vremena

Obavještavamo vas da od nedjelje, 31. listopada 2021. godine, prelaskom na zimsko računanje vremena, električna energija utrošena od 7 do 21 sati obračunavat će se prema višoj tarifi (VT), a energija utrošena u razdoblju od 21 do 7 sati prema nižoj tarifi (NT).
> Pročitajte više

Privremeno nedostupan Pozivni Centar na broju 0800 2558

Obavještavamo kupce kako smo zbog tehničkih poteškoća privremeno nedostupni putem telefona na broj 0800 2558. Ljubazno Vas molimo da nas za sve upite kontaktirate na e-mail adresu jeftinastruja@gen-i.hr ili nas pokušate kontaktirati kasnije. Zahvaljujemo na razumijevanju, Vaš GEN-I.
> Pročitajte više

Otpis troškova korisnicama usluge Jeftina struja na područjima pogođenima potresom krajem 2020. godine

Pridružili smo se inicijativi Vlade Republike Hrvatske te Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja vezano uz tromjesečni otpis troškova korisnicima kategorije kućanstvo na područjima pogođenim potresom krajem 2020. godine. Svim korisnicima usluge Jeftina struja koji se nalaze na području Sisačko-moslavačke županije te korisnicima iz dvije općine na području Zagrebačke županije (Općine Pokupsko i Kravarsko) otpisati ćemo račune za razdoblje od siječnja do ožujka 2021. godine.
> Pročitajte više

Zimsko računanje vremena

Obavještavamo vas da od nedjelje, 25. listopada 2020. godine, prelaskom na zimsko računanje vremena, električna energija utrošena od 7 do 21 sati obračunavat će se prema višoj tarifi (VT), a energija utrošena u razdoblju od 21 do 7 sati prema nižoj tarifi (NT).
> Pročitajte više

Obavijest o dostavi računa za travanj 2020

Obavještavamo Vas o mogućem kasnijem primitku računa za travanj 2020. godine. Do kašnjenja u kreiranju računa je došlo uslijed tehničkih poteškoća te se ovim putem ispričavamo. Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja kontaktirajte nas na besplatan telefonski broj 0800 2558 od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati. Također, možete nas kontaktirati putem e-maila jeftinastruja@gen-i.hr. Uvijek ćemo Vam rado pomoći. Zahvaljujemo na razumijevanju!
> Pročitajte više

GEN-I Hrvatska niža cijena za 15 posto

GEN-I svojim korisnicima iz kategorije kućanstva smanjuje cijene tarifa električne energije za 15 posto u razdoblju od tri mjeseca. U trenutku kada su se brojna kućanstva našla u teškoj situaciji, GEN-I je prvi opskrbljivač električnom energijom u Hrvatskoj koji je smanjio cijene svojih tarifa te nastoji biti primjerom drugim tvrtkama i to ne samo na području energetike.
> Pročitajte više