Obavijest o prestanku opskrbe električne energije krajnjim kupcima kategorije kućanstvo i malo poduzetništvo

U društvu GEN-I Hrvatska posljednjih 9 godina nudili smo Vam pouzdanu opskrbu i povoljne cijene električne energije te smo se uvijek trudili pružati svoje usluge na najvećoj razini.

Tijekom posljednje godine, u kojoj je europsku energetiku obilježila energetska kriza, mi opskrbljivači električnom energijom bili smo suočeni sa zahtjevnim i nepredvidljivim okolnostima koje su utjecale na sve razine našeg poslovanja. Nakon temeljitog promišljanja, analize poslovanja i na temelju predviđanja daljnjeg tijeka energetske krize u svijetu, u društvu GEN-I Hrvatska bili smo prisiljeni donijeti tešku odluku, da s danom 1. 12. 2022 prestajemo s pružanjem usluge opskrbe električnom energijom u Hrvatskoj za krajnje kupce kategorije kućanstvo i malo poduzetništvo. 

O tome smo kupce obavijestili dopisom u kojem smo im dali važne informacije za provedbu postupka promjene opskrbljivača. Kupcima ostajemo na raspolaganju za dodatna pojašnjenja i informacije.

VAŽNE INFORMACIJE ZA PROMJENU OPSKRBLJIVAČA*

1. Provjerite cijene električne energije i što prije odaberite novog opskrbljivača. Popis opskrbljivača naći ćete ovdje: https://www.hera.hr/hr/html/aktivni_opskrbljivaci_ee.html

2. Kod odabranog opskrbljivača podnosite zahtjev za sklapanje ugovora o opskrbi električnom energijom i sklapate ugovor za opskrbu električnom energijom.

3. Nakon potpisa ugovora potrebno je HEP ODS-u javiti stanje brojila. Savjetujemo vam da nekoliko dana prije nego što počne opskrba drugog opskrbljivača na portalu HEP ODS-a https://mojamreza.hep.hr/ prijavite stanje brojila. Ako ne prijavite stanje, HEP ODS procijenit će stanje brojila.

*Navedene informacije samo su informativne prirode, kupac obavlja promjenu opskrbljivača kod odabranog opskrbljivača i dužan je sve informacije vezane za postupak promjene opskrbljivača zatražiti od novog opskrbljivača. GEN-I Hrvatska d.o.o. ne regulira promjene opskrbljivača.

GEN-I Hrvatska d.o.o.