Ograničenje transfera na transakcijski račun Sberbank banke

Zbog aktualnih geopolitičkih događanja, banka Sberbank d. d. je ograničila provedbu svih oblika platnog prometa. To znači da nije moguće podmirivati mjesečne račune koji imaju u nalogu za plaćanje naveden transakcijski račun te banke. Ovo se odnosi i na određeni dio naloga za plaćanje koje izdaje GEN-I Hrvatska d.o.o. pa molimo da sve one koji još nisu podmirili niti jedan takav zaprimljeni račun to učine na transakcijskom računu otvorenom kod Privredne banke Zagreb:

 PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d. Zagreb, IBAN: HR7123400091110597056

 Iako je mjera Sberbank d. d. za sada donesena samo privremeno, kako bi se izbjegle neugodnosti, molimo da razmotrite promjenu transakcijskog računa do daljnjeg. GEN-I Hrvatska d.o.o. je već reagirao na situaciju i povukao transakcijski račun kod banke Sberbank d. d. zbog čega je potrebno prilikom plaćanja sljedećeg računa zaprimljenog od nas biti posebno oprezan s plaćanjem ukoliko isti vršite preko spremljenih naloga.

U nadi da će se situacija što prije smiriti, zahvaljujemo na razumijevanju. Za dodatna objašnjenja dostupni smo na besplatnom telefonu 0800 2558 ili na e-mail adresi jeftinastruja@gen-i.hr

Ostale aktualne obavijesti