Tvrtka GEN-I Zagreb primila nagradu za najbolju malu i srednju tvrtku u segmentu izvoza

Tvrtka GEN-I Zagreb u sklopu manifestacija Gospodarstvenik godine i „Poslovni uzlet“ primila je nagradu u kategoriji najbolje male i srednje tvrtke u segmentu izvoza. Prema analizi koju je napravila konzultantska kuća Bisnode, Gen-i Zagreb prošle je godine ostvario izvoz vrijedan 1,17 milijardi kuna, što je 58 posto više nego godinu prije. Štoviše, od ukupnog prihoda, koji je lani iznosio 1, 4 milijardi kuna, čak 83 posto je ostvareno u izvozu.

Poslovni dnevnik pokrenuo je projekt „Poslovni uzlet“ početkom 2014. godine. Cilj projekta je predstaviti hrvatska mala i srednja poduzeća koja su u proteklih pet godina ostvarila rast poslovnih prihoda, broja zaposlenih kao i ocjene boniteta te kroz cjelogodišnju kampanju upoznati javnost s uspješnim, pozitivnim poduzetničkim pričama na lokalnom, regionalno-županijskom i nacionalnom nivou.

Nagradu je od Alenke Košiša Čičin-Šain, zamjenice direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost primio Samo Žolger, savjetnik Predsjednika Uprave GEN-I

Na hrvatskom tržištu GEN-I Zagreb ostaje usmjeren opskrbi malih i srednjih poduzeća te kućanstava električnom energijom, dok na energetskom tržištu jugoistočne Europe Grupa GEN-I namjerava ostati najprodorniji i najpouzdaniji igrač.

Cilj tvrtke je povećati udio na hrvatskom tržištu, a to postiže nuđenjem cjenovno prihvatljive ponude električne energije i plina, prilagođavanjem potrebama klijenata, brzom i učinkovitom uslugom, informiranjem potrošača o mogućnosti zamjene opskrbljivača te širenjem ponude. Jedan od primjera širenja ponude inovativnim uslugama je i mogućnost otkupa električne energije proizvedene iz fotovoltičnih elektrana, koju GEN-I od ove godine nudi svojim korisnicima i na hrvatskom tržištu. Na taj način potvrđuje se predanost cijele grupe zelenoj energiji te smanjenju ugljičnog otiska.

Ostale aktualne obavijesti