3 koraka do promjene opskrbljivača

Ispunite obrazac za promjenu opskrbljivača. Sve što vam je potrebno za postupak promjene opskrbljivača su vaši osobni podaci i podaci o vašem mjernom mjestu. Preporučujemo da pri ruci imate zadnji obračunski račun za električnu energiju jer se na njemu nalazi sve što je potrebno. Sve to možete i dogovoriti putem telefona gdje su vam na besplatnom broju 0800 2558 od ponedjeljka do petka od 8.00 do 16.00 sati na raspolaganju naši ljubazni savjetnici koji će umjesto vas ispuniti obrazac.

Mi ćemo se pobrinuti za sve u vezi s promjenom opskrbljivača.

 

2 dana do potpisa ugovora

Na temelju poslanih podataka u roku od dva do pet radnih dana primit ćete na potpis dva primjerka ugovora. Primljenu dokumentaciju pažljivo pročitajte, potpišite i vratite putem pošte u priloženoj omotnici s plaćenom poštarinom te pričekajte dok ne uredimo sve potrebno za vašu jeftiniju električnu energiju.

 

1 mjesec do nižeg računa

Po primitku potpisane dokumentacije započet ćemo postupak promjene opskrbljivača električnom energijom kod Operatora distribucijskog sustava (HEP ODS d.o.o.). O uspješnoj promjeni opskrbljivača bit ćete obaviješteni dopisom nakon cjelokupnog procesa.

Ovisno o datumu potpisivanja ugovora, vjerojatno ćete već idući mjesec manje plaćati potrošenu električnu energiju.