Aktualne obavijesti

Obavijest o prestanku opskrbe električne energije krajnjim kupcima kategorije kućanstvo i malo poduzetništvo (vrijedi samo za kupce s ugovorom bez ugovorne obveze)

Nakon temeljitog promišljanja, analize poslovanja i na temelju predviđanja daljnjeg tijeka energetske krize u svijetu, u društvu GEN-I Hrvatska bili smo prisiljeni donijeti tešku odluku, da s danom 1. 12. 2022 prestajemo s pružanjem usluge opskrbe električnom energijom u Hrvatskoj za krajnje kupce kategorije kućanstvo i malo poduzetništvo.
> Pročitajte više

Obavijest o promjeni Uvjeta opskrbljivača GEN-I Zagreb d.o.o. za opskrbu električnom energijom krajnjih kupaca iz kategorije poduzetništva i pravo na raskid Ugovora o opskrbi električnom energijom

Krajnji kupci kategorije poduzetništvo – malo i srednje poduzetništvo, koji su neposredno putem obavijesti na poleđini računa za električnu energiju, odnosno posebnim dopisom već bili obavješteni o sadržaju izmjena i dopuna UO te pravu na slobodan raskid sklopljenog Ugovora (bez otkaznog roka i bez ugovorne kazne), ovom obavijesti dodatno obavještavamo o sadržaju izmjena UO (s kojima su kupci već bili upoznati objavom UO s izmjenama i dopunama od 8. rujna 2022. na internetskoj stranici opskrbljivača) te o pravu da navedeni kupci mogu slobodno raskinuti sklopljen Ugovor o opskrbi električne energije na način i u roku navedenom u nastavku ove obavijesti.
> Pročitajte više

Nove cijene mrežarine od 01.04.2022

Sukladno Zakonu o regulaciji energetskih djelatnosti i Zakonu o energiji, Hrvatska energetska regulatorna agencija je donijela odluku novim iznosima tarifnih stavki za distribuciju i prijenos (mrežarina) koje stupaju na snagu s 01.04.2022.
> Pročitajte više

Prethodne obavijesti

Obavijest o primjeni Uredbe Vlade

Sukladno Uredbi o otklanjanju poremećaja na domaćem tržištu energije donesenoj od strane Vlade Republike Hrvatske, u razdoblju od 1. listopada 2022. do 31. ožujka 2023. godine, primjenjivati će se ograničene cijene električne energije definirane spomenutom Uredbom.
> Pročitajte više

Obavijest o radu Pozivnog Centra

Obavještavamo Vas da će uslijed praznika Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, Pozivni centar biti zatvoren na dan 18.11.2021.
> Pročitajte više

Obavijest o radu Pozivnog Centra

Poštovani kupci! Naši savjetnici Vam iznimno 05.11.2021. neće biti dostupni na telefonskom broju 0800 2558. Kontaktirati nas možete putem e-maila na jeftinastruja@gen-i.hr ili telefonski od 08.11.2021. u uobičajeno radno vrijeme od 08.00-16.00 sati.
> Pročitajte više

Zimsko računanje vremena

Obavještavamo vas da od nedjelje, 31. listopada 2021. godine, prelaskom na zimsko računanje vremena, električna energija utrošena od 7 do 21 sati obračunavat će se prema višoj tarifi (VT), a energija utrošena u razdoblju od 21 do 7 sati prema nižoj tarifi (NT).
> Pročitajte više

Privremeno nedostupan Pozivni Centar na broju 0800 2558

Obavještavamo kupce kako smo zbog tehničkih poteškoća privremeno nedostupni putem telefona na broj 0800 2558. Ljubazno Vas molimo da nas za sve upite kontaktirate na e-mail adresu jeftinastruja@gen-i.hr ili nas pokušate kontaktirati kasnije. Zahvaljujemo na razumijevanju, Vaš GEN-I.
> Pročitajte više

Zimsko računanje vremena

Obavještavamo vas da od nedjelje, 25. listopada 2020. godine, prelaskom na zimsko računanje vremena, električna energija utrošena od 7 do 21 sati obračunavat će se prema višoj tarifi (VT), a energija utrošena u razdoblju od 21 do 7 sati prema nižoj tarifi (NT).
> Pročitajte više

Obavijest o dostavi računa za travanj 2020

Obavještavamo Vas o mogućem kasnijem primitku računa za travanj 2020. godine. Do kašnjenja u kreiranju računa je došlo uslijed tehničkih poteškoća te se ovim putem ispričavamo. Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja kontaktirajte nas na besplatan telefonski broj 0800 2558 od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00 sati. Također, možete nas kontaktirati putem e-maila jeftinastruja@gen-i.hr. Uvijek ćemo Vam rado pomoći. Zahvaljujemo na razumijevanju!
> Pročitajte više

Pozivamo korisnike da sami očitaju stanje brojila

Povodom aktualne epidemiološke situacije uzrokovane korona virusom, HEP Operator distribucijskog sustava je organizaciju rada prilagodio novonastalim okolnostima. Kako bi se izbjegao ulazak djelatnika u zatvorene prostore (kuće i stanove) radi očitavanja brojila i minimizirao rizik od osobnog fizičkog kontakta, HEP ODS poziva korisnike da sami očitaju stanje brojila i dostave ga na jedan od sljedećih načina.
> Pročitajte više

Ljetno računanje vremena

Obavještavamo vas da od nedjelje, 29. ožujka 2020. godine, prelaskom na ljetno računanje vremena, električna energija utrošena od 8 do 22 sata obračunavat će se prema višoj tarifi (VT), a energija utrošena u razdoblju od 22 do 8 sati prema nižoj tarifi (NT).
> Pročitajte više

Električna energija tvrtke GEN-I i u hrvatskim zdravstvenim ustanovama

Nakon šest godina pružanja cjenovno pristupačne opskrbe električnom energijom za 12.000 kućanstava i malih poslovnih korisnika i 4.700 srednjih i velikih tvrtki GEN-I Hrvatska širi svoju uslugu u sektor javnog zdravstva. Tijekom sljedeće dvije godine GEN-I Hrvatska električnom će energijom opskrbljivati Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje, domove zdravlja i kliničke centre.
> Pročitajte više