Obavijest o izmjeni Općih uvjeta za poduzetništvo

Obavještavamo kupce o promjeni Općih uvjeta opskrbljivača za opskrbu poduzetništva električnom energijom koji su stupili na snagu 01.04.2016. godine. Promjene se odnose na naknadu u ime propisanog obveznog otkupa električne energije iz obnovljivih izvora energije i kogeneracije te obvezne isporuke navedene energije krajnjim kupcima, te na usklađenje Općih uvjeta sa propisima, koje nisu značajne.

Promjene će stupiti na snagu 01.02.2017.godine. Ukoliko se s promjenama ne slažete možete pisanim putem otkazati ugovor u roku od 8 dana, računajući od dana objave promijenjenih Općih uvjeta na našoj Internet stranici www.jeftinastruja.hr, osim ako je već pismeno ugovoreno, da Vam možemo taj trošak zaračunati. Promijenjeni Opći uvjeti dostupni su i u našem sjedištu na adresi Radnička cesta 54, 10000 Zagreb.

Za detaljnije informacije u vezi promjena Općih uvjeta možete nas kontaktirati na adresu e-pošte: jeftinastruja@gen-i.hr, putem telefona 0800 2558 ili osobno u našem sjedištu, u Radničkoj cesti 54, u Zagrebu.