Osoban pristup i napredni proizvodi

Cijene električne energije formiraju se na tržištu energenata. Trenutačna cijena energenta ovisi o ponudi i potražnji, cijeni emisija CO2, cijeni ugljena, nafte i mnogim drugim elementima i zato je za poslovne potrošače ključno iskoristiti pravi trenutak na tržištu kada su cijene niske (za kupnju) ili visoke (za prodaju). Ispravnim odabirom trenutka za kupnju uštede su značajno veće no što možete postići putem pregovora s pojedinim kupcima.

GEN-I je na tržištu energenata prisutan 24 sata na dan, svaki dan u godini. Naše su prednosti višegodišnje iskustvo, vlastiti alati za analizu i predviđanje te skupina školovanih analitičara koji bez prestanka prate stanje na tržištu i predviđaju trendove kretanja cijena. Koristimo se tim informacijama da pomognemo svojim poslovnim potrošačima pri donošenju ispravnih odluka koje će voditi do većih ušteda.

Svaki veći poslovni potrošač tvrtke GEN-I ima pravo na individualan pristup, prilagođene proizvode izrađene po mjeri, savjete stručnjaka i redovito obavještavanje o stanju na tržištu.

Grupa GEN-I se prema mišljenju partnera i drugih važnih sudionika energetskih tržišta redovno uvrštava među najprodornija trgovačka poduzeća u sektoru električne energije u Srednjoj i istočnoj Europi. GEN-I se 2017. godine prema istraživanju Risk & Energy Risk Commodity Rankings uvrstio na prvo mjesto u ketegoriji trgovaca električnom energijom u istočnoj Europi. Ovo je dosad najveća potvrda izvrsnog poslovanja Grupe GEN-I, koja je i prethodnih godina bila visoko pozicionirana na ljestvici trgovaca električnom energijom u istočnoj Europi, držeći izvrsno drugo mjesto u protekle tri godine. Uz spomenuti uspjeh, Grupa GEN-I se ove godine u istraživanju Risk & Energy Risk uvrstila i na prestižno četvrto mjesto u konkurenciji svih europskih trgovaca električnom energijom.